Tråkigaste utgiften när man har barn

DSC_0025

DSC_0007-3

 

Måste vara blöjor, så tråkigt att lägga pengar på men det är något som behövs. I morse hade Milton hittat två paket blöjor och de tyckte han var väldigt spännande att pilla på. Även vår hund var intresserad och ville vara med på bild.

Vi använder blöjor från Libero och har använd de nästan sedan start.  På BB fick fick man blöjor från Pampers men sedan har vi gått över till Libero vet dock inte varför riktigt utan det har bara blivit så.

Vilket blöjmärke använder ni till era barn?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tråkigaste utgiften när man har barn

  1. Pröva babypottning ! Vi kör med det och det går superbra, inga kladdiga bajsblöjor och det går åt mindre blöjor också !

    • Okej tack för tipset, ja jag har hört att flera och flera använder sig av den metoden, så vi får nog också testa på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>