Uppdaterat garderoben

kläder-3

kläder

 

Lite svårt att få en rättvis bild på färgen på tröjan

 

En ny favorit i min garderob en tröja med spets från Halens. Nu efter graviditeten har mitt sug efter kläder kommit tillbaka nu vill man kunna klä sig fint och bekvämt. De kläder man hade innan man blev gravid känns inte alls som jag längre, utan nu vill man uppdatera garderoben med kläder som känns mer som jag och att det skall sitta bra.

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Uppdaterat garderoben

  1. Wow så underbar! Hittade hit via din fina bild på Instagram! Får man fråga om du köpte denna nyligen? Hittar inte den hos deras sida. Orkar du länka? Är i precis samma situation som du, vill ha nya kläder efter graviditeten men har liksom också råkat byta stil på kuppen haha! Denna tröja var ju bara alldeles… Alldeles underbar! Ha det gott!

    • Tack så mycket, vad kul att du hittat hit. Den är tyvärr slutsåld men den kanske kommer in igen du får hålla koll. Tröjan är super fin och väldigt skön. Ja man har fått en liten annan stil efter graviditeten men det känns kul att få uppdatera sin garderob.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>