Dunder

I dag på förmiddan var vi på tivoli det är dundermarknad denna helg så idag var det dax för Milton att få åka karusell för första gången i sitt liv. Och det var väldigt populärt han hade inte alls lust att gå hem fast han var så himla trött. Men tillslut tog vi oss hem och det hör ju även till marknader att mam får en heliumballong och såklart valde han  en traktor. 


Nu har vi kommit hem för en stund sedan och båda barnen sover det hör inte till vanligheterna men båda var nog trötta efter en intensiv förmiddag. Jag sitter ute i solen och dricker en kopp kaffe så underbart.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>