Sovrum

nyasovrummet-2 nyasovrummet

 

Vilket jobb vi har lagt ner på vårt sovrum, nytt tak, lagt nytt golv, tapetserat, bytt lister, målat vitt runt fönster och altandörr och målat och satt upp liggandepanel och än är vi inte riktig färdig med rummet vi skall beställa en garderob, sätta upp gardinskenor och piffa lite till sedan är vi äntligen färdiga, då kommer det komma en inlägg med före och efter bilder stor skillnad kan jag lova så håll utkik. Men hittills är vi så nöjda med vårt nya sovrum så himla mysigt att få lägga sig på kvällen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>