Gran Canaria

semerster-5

semerster-4

Jag och min lilla tjejsemerster-3 semerster-2

semerster

 

Utsikten från hotellet var magisktsemerster-7 semerster-6

Några bilder från vår resa, i det stora hela hade vi en bra vecka med mycket sol och väldigt bra väder, så himla skönt att slippa klä på barnen alla vinterkläder. Vi hängde för det mesta i barnpoolen men vi var även ut och gick och strosa.

Det som var tråkigt med resan var att halva sällskapet blev sjuka så det förstörde ju en hel del, men tillslut var alla på benen och vi kunde njuta lite av att vara på semester. Tack och lov blev inte barnen sjuka vilken mardröm det hade varit, men det är ju inte så kul o vara vuxen och bli dålig heller.

Jag kommer att dela upp denna semestervecka så det inte blir så mycket på samma gång.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>